RoHS
Logo REACH
Reputasi situs web gbl europe

Kaca kontak lan rincian kanggo panjaluk layanan pelanggan

Kaca kontak

Kaca kontak iki yaiku nalika sampeyan duwe pitakonan babagan layanan, dhukungan, produk utawa liyane, kirim pesen trough form online. Kita kerja saben dina kerja (Senin nganti Jumuah) saka 9 am nganti 6 pm, sajrone akhir minggu ana ora ana karyawan Layanan Pelanggan ing kantor. Kita bisa digayuh liwat obrolan langsung, e-mail, telpon utawa formulir kontak iki. Kita mesthi nyoba nanggapi kanthi cepet.

Live Chat

kontak

GBV Eropah BV
Pannekoekendijk 23a
7887 EV Erica
Walanda

T: + 31 ()) 85 888 3500
F: + 32 (0) 266 92 844

Top
Facebook