RoHS
Logo REACH
Reputasi situs web gbl europe

Pengiriman nganggo GBL Eropah tansah ditindakake dening kurir profesional

Pangiriman GBL - Aja nganti kode pelacakan

Pangiriman mung ditindakake kanthi kurir sing gedhe lan dipercaya. Lan mesthi sampeyan mesthi bakal nampa kode pelacakan kanthi E-mail. Sampeyan bakal mesthi ngerti lokasi bingkisan sampeyan lan apa bakal dadi tanggal pangiriman.

Dokumen transportasi sing bener:

GBL Eropa duwe umure Mlebu registrasi *. 01-2119471839-21-0023
Bebarengan karo kabeh pengiriman kita mesthi Lembar Data Data Materi (MSDS) lan Kertu Analisis COA.

* 'Registrasi, Evaluasi, wewenang lan Watesan Bahan Kimia (REACH) yaiku Peraturan Uni Eropa tanggal 18 Desember 2006. REACH ngatasi produksi lan panggunaan bahan kimia, lan potensial pengaruh ing kesehatan manungsa lan lingkungane. Kaca-kaca 849 umure sajrone pitung taun, lan wis dijlentrehake minangka undang-undang sing paling rumit ing sejarah Uni lan sing paling penting ing taun 20. Iki minangka undang-undang sing paling ketat kanggo saiki babagan bahan kimia lan bakal mengaruhi industri ing saindenging jagad. REACH dikuatake ing 1 Juni 2007, kanthi implementasine kanthi tahap sajrone dekade sabanjure. Pangaturan uga netepake Agen Bahan Kimia Eropa, sing ngatur aspek teknis, ilmiah lan administratif REACH. '

Kebijakan Resend

Kita bakal nindakake tansah siji free resend sawise shipper wis konfirmasi kiriman kasebut ora digawe. Kajaba saka aturan iki yaiku negara-negara Skandinavia.

Top
Facebook