RoHS
Logo REACH
Reputasi situs web gbl europe

Komentar tamu, lan entuk hadiah diskon 5% sing bakal digunakake ing toko kita!

Mangga Komentar Buku Tamu.

Aduh wow wow apa layanan sing apik, aku kaget banget karo layanan iki. 100% dipercaya lan wiwit wiwitan sampeyan ngerti sampeyan lagi ana ing endi bingkisan. Perusahaan iki misale jek wis rampung ing PRK nalika nerangake layanan pelanggan. Aku durung tau masalah karo layanan perusahaan iki. Ditambahake ana produk sing apik lan kabeh diwenehi apik. Saben bagean pesenan iki kasedhiya saben sen. Iki minangka perusahaan sing paling apik. Aku kudu ngucapake iki minangka urutan pertama, nanging aku bakal nggunakake maneh. Tindakake gaweyan sing apik. Oh btw Pen lan kertu saestu ngormati. Liyane tutul liyane ekstra terus. Perusahaan iki ngerti supaya sampeyan seneng. Matur nuwun wong lanang ~ Wray

Ninggalake komentar babagan pengalaman belanja ing toko web GBL Eropah. We appreciate kabeh saran lan bakal maringi komentar karo kode diskon 5% dikirim menyang alamat E-mail sampeyan.

Komentar disetujoni saben moderator. Sampeyan sabar-sabar yen komentar sampeyan ora katon langsung ing kaca web kita. Yen sampeyan duwe prekara sing penting banget, gunakake e-mail langsung, hubungi kita utawa telpon. Kasedhiya ing +31 (0) 85 888 3500 nomer telpon saben dinane wiwit jam 9 nganti 17:00 Wanci Eropa Wétan. Ing akhir minggu (Setu lan Minggu) kantor kita ora mbukak. Mesthi yen bisa dadi tujuan kita yaiku mangsuli kabeh e-mail lan obrolan langsung sing cepet sabisa.

Tulis entri anyar kanggo Buku Tamu

Lapangan sing ditandhani karo * dibutuhake.
Alamat E-mail sampeyan ora bakal diterbitake.
Kanggo alasan keamanan kita nyimpen alamat IP 51.77.27.81.
Sampeyan manawa entri sampeyan mung bakal katon ing buku tamu sawise kita mriksa.
Kita duwe hak sunting, mbusak, utawa ora nerbitake entri.
499 entri.
Vmgc Vmgc nulis ing 16 / 02 / 2020 ing 14: 57:
Aku dhawuh sawetara wulan kepungkur lan layanan liyane lan produk luwih akeh. Mobilku mesthi resik, lan aku kudu mbusak cat graffity ing tembok komunitas, mula kita seneng banget karo gbl-europe.com. Dipercaya produke tinimbang produk ajaib liyane saka perusahaan liyane
Vato Vato nulis ing 15 / 02 / 2020 ing 12: 42:
Aku wis mrentah sawetara kali saka negarane aku saka Eropa. Iki gampang diangkut lan tekan waktune. matur nuwun kanggo sampeyan proyek apik.
Abed Abed nulis ing 11 / 02 / 2020 ing 12: 04:
perusahaan apik, kiriman cepet & dipercaya 5 *****
Nick Nick nulis ing 10 / 02 / 2020 ing 09: 19:
Hai .. sampeyan duwe kode diskon?
Kuczmierowski Marcin Kuczmierowski Marcin nulis ing 09 / 02 / 2020 ing 20: 17:
Wis rampung! Layanan sing apik. Wangsulan kanthi cepet lan budaya. Matur suwun.
Marcin Kuczmierowski Marcin Kuczmierowski nulis ing 09 / 02 / 2020 ing 20: 01:
Layanan cepet lan apik. Matur suwun.
Marcin Kuczmierowski Marcin Kuczmierowski nulis ing 09 / 02 / 2020 ing 16: 05:
Aku kaget babagan layanan pelanggan kanthi cepet lan efisien. Aku weruh manawa pendapat sing wis dak temoni nganti saiki.
Amad Amad nulis ing 03 / 02 / 2020 ing 22: 17:
Aku ragu-ragu pisanan, nanging gel anyar pancen apik tenan. Aku uga ora digunakake kaya sadurunge. Matur suwun
Francois Francois nulis ing 01 / 02 / 2020 ing 22: 12:
gelem nyoba!
carlos carlos carlos carlos nulis ing 31 / 01 / 2020 ing 17: 53:
Fantastica empresa Llevo ya casi 2 años comprando empresa y siempre ha ido todo genial, tanto el prodo como el servicio y la entrega. Iki produsen kanggo kula kanthi liburan lan horas de duro trabajo, haciendolo en 1/100 más rápido y mejor. Gracias GBL europe
Andrew Andrew nulis ing 15 / 01 / 2020 ing 12: 27:
Komunikasi pelanggan sing apik, nanggapi kanthi cepet lan mbiyantu mbalekaken yen mbayar kaping pindho. Uga pangiriman cepet.
customer customer nulis ing 11 / 01 / 2020 ing 13: 37:
Dhukungan kiriman cepet.
E. Gomez E. Gomez nulis ing 10 / 01 / 2020 ing 12: 38:
Produk sing apik banget lan pangiriman sing cepet banget. Tanggepan banget kanggo e-mail. Aku menehi saran kanthi lengkap.
Adriano Sousa Adriano Sousa nulis ing 09 / 01 / 2020 ing 23: 55:
Yen sampeyan bakal nggawe produsen kanggo produsen luwih akeh manchas lan pinturas lan las fachadas de los lokal. Senen ulang. Un saludo
MTZ TRADING LTD MTZ TRADING LTD nulis ing 18 / 12 / 2019 ing 05: 26:
KARYA KANGGO ING KAYU ALLOY
Ron Ron nulis ing 16 / 12 / 2019 ing 21: 23:
Altid hurtig og allah layanan
Mike Evans Mike Evans nulis ing 05 / 12 / 2019 ing 01: 37:
Gel dadi gedhe!
Dan Dan nulis ing 04 / 12 / 2019 ing 23: 41:
Muy bueno
Wha shami Wha shami nulis ing 04 / 12 / 2019 ing 18: 38:
Layanan AMAZING
Wha shami Wha shami nulis ing 04 / 12 / 2019 ing 18: 38:
Perusahaan bagus
Top
Facebook