RoHS
Logo REACH
Reputasi situs web gbl europe

Kaca FAQ ing ngendi sampeyan bisa nemokake jawaban

Wis nyedhiyakake produk apik kanggo pirang-pirang taun, sing paling apik kanggo bisnis. Dipercaya lan responsif, ora ana masalah. Pen gratis yaiku kebisingan ing kue !! ~ John Capper

Ya, kita ngirim menyang bisnis ing Walanda lan Belgia. Nanging kita butuh sawetara dokumen luwih dhisik. Mangga nulis e-mail menyang pagsunod@cleanandsolve.com.

Ora, kabeh pesenan dikirim karo layanan transportasi bungkusan utawa angkutan khusus.

Kita ngirim karo macem-macem perusahaan transportasi kayata pengiriman DPD, UPS, FedEx, TNT, Post NL, GLS lan perusahaan truk lokal kanggo barang pengiriman (palled, IBC).

Kelas Pharma asale saka Jerman. Kelas super asalé saka China. Kelas teknis asale saka China. Kelas teknis India asalé saka India.

Kita bakal nanggepi email sampeyan ing dina sing padha utawa tansah ing jam 24.

Ya, sampeyan bisa ngencerake y-butyrolactone (GBL) kanthi aspek 1 / 5. Cathetan: Mung lebokake jumlah sing sampeyan butuhake nggunakake GBL sing diencerake nganggo banyu sing nggunakake daya ngresiki sawise jam 4.

Ya, kita mung entuk dhuwit ing kiriman (COD) menyang Negara-negara Eropa sing duwe Euro minangka mata uang.

Sampeyan bakal nampa email konfirmasi sanalika nampa pambayaran sampeyan.

Sampeyan mesthi bakal nampa kode pelacak nalika ngirim pesenan.

Ing Uni Eropa, kita mung adol y-butyrolactone kanggo bisnis sing kadaptar.

Yen Gamma-Butyrolacton katahan ing botol sing disegel nganti maksimal 2 taun. Penting sing GBL ora ana hubungane karo lembab ing udhara.

Kita dumunung ing Walanda.

Top
Facebook