RoHS
Logo REACH
Reputasi situs web gbl europe

Pratelan privasi

Babagan GBL Eropah BV

GBL Europe BV tundhuk karo Data Protection Act 1998 (DPA) lan Peraturan Privasi lan Komunikasi Elektronik (EC Directive) 2003, uga Peraturan Perlindungan Data Umum, sing dikenalake ing Mei 2018.

Kabijakan privasi iki ditrapake kanggo situs web sing diduweni lan dilakokno dening GBL Europe BV.

Apa informasi sing kita kumpulake babagan sampeyan?

Kita ngumpulake informasi saka sampeyan nalika sampeyan ngrampungake formulir registrasi / lengganan karo kita, online utawa offline, sing ana hubungane karo produk lan layanan, kalebu (nanging ora diwatesi): nampa buletin email; nyeleh sembarang promosi promosi karo kita; utawa mlebu dodolan karo kita.

Informasi sing diklumpukake bisa kalebu: jeneng, alamat email, alamat pos, nomer telpon, judhul kerja, lan rincian urutan.

Kita ngrekam interaksi ing buletin email (kayata mbukak lan klik) kanggo mbantu ngukur efektifitas komunikasi kita.

Yen sampeyan ngunjungi situs web, informasi tartamtu bisa diklumpukake saka piranti sampeyan. Informasi sing akeh kalebu: alamat IP, jinis piranti, nomer ID piranti unik, sidik driji, informasi login, jinis browser lan versi, setelan zona wektu, sistem operasi lan platform, lokasi geografis, lan informasi teknis liyane.

Kita uga bisa ngumpulake informasi babagan cara piranti sampeyan wis sesambungan karo situs web, kalebu kaca sing diakses, ngunjungi tanggal lan wektu, dawa kunjungan menyang kaca tartamtu, informasi interaksi kaca, lan informasi sumber rujukan.

Kita uga bisa ngumpulake informasi saka sampeyan kanthi kapisah nalika sampeyan ngakses jinis konten tartamtu, kayata kertas putih utawa obrolan live, utawa nalika mlebu kompetisi utawa survey lengkap.

Yen sampeyan ndhaptar, profil sampeyan bisa digandhengake karo data sing direkam sadurunge ing interaksi situs.

Kepiye Informasi diklumpukake?

  • Langsung nalika akun pangguna digawe.
  • Ora langsung, liwat kebiasaan browsing, aplikasi web lan sapiturute.
  • Nggunakake dhaptar sosial - Sampeyan bisa milih nggawe akun nggunakake profil sosial sing ana. Sampeyan bakal takon apa sampeyan seneng nuduhake informasi dhasar karo sistem kanggo ngrampungake rincian akun.
  • Informasi situs web diklumpukake nggunakake cookie (waca ing ngisor).

Kepiye cara kita nggunakake informasi babagan sampeyan?

Kita ngumpulake informasi babagan sampeyan supaya bisa ngirim produk lan layanan kanggo sampeyan kanthi efisien lan akurat. Kita uga, saka wektu kanggo wektu, hubungi sampeyan liwat kirim, telpon utawa email babagan produk lan layanan liyane sing dianggep sampeyan bakal menarik, sampeyan uga saka GBL Europe BV utawa perusahaan liyane ing klompok layanan GBL Europe BV.

Kita nggunakake informasi sing diklumpukake saka situs web kanggo nggawe kunjungan ulang sampeyan menyang situs web, lan kanggo ngumpulake data kanggo tujuan analisis statistik.

Kita ora bakal nuduhake informasi sampeyan karo wong liya tanpa idin sadurunge.

Ana sawetara kahanan, kayata nalika ngakses jinis premium premium (umpamane kertas putih utawa webcast), nalika kita bakal nyritakake rincian menyang pihak katelu. Sampeyan mesthi dijaluk setuju karo tumindak kasebut kanthi kapisah lan saben wektu, lan sampeyan bisa milih ora ngakses konten kasebut yen sampeyan ora pengin katrangan sampeyan.

Yen sampeyan wis milih, minangka bagean saka registrasi, kanggo nampa tawaran lan informasi khusus saka pihak katelu, bisa uga ngirim informasi, liwat email, kanggo pihak katelu sing dipilih. Ing kahanan kasebut, email sampeyan ora dituduhake karo sapa wae, lan email apa wae sing bakal teka langsung saka kita.

Yen sampeyan wis milih nampa tawaran lan informasi khusus liwat pos lan / utawa telpon, rincian sing cocog (salah siji alamat pos utawa nomer telpon), bakal ditrapake kanggo nggunakake siji-wektu karo pihak katelu sing ditakoni. Pihak katelu kasebut wajib menehi tandha persetujuan karo kita kanggo njamin data kasebut mung digunakake kanggo maksud sing tunggal lan ora digunakake utawa bareng.

Ngakses informasi lan pilihan

Kabeh pelanggan sing kadaptar lan kabeh panampa buletin email kita duwe akun. Akun sampeyan ngidini milih informasi sing sampeyan tampa saka kita, lan kepiye nampa informasi kasebut. Sampeyan bisa milih metu saka saben newsletter nalika sawayah-wayah.

Unsubscribing lan hak sampeyan kudu dilalekake

Yen sampeyan ora kepengin nampa apa-apa saka kita, pilihan sampeyan kaya ing ngisor iki:

  • Centhang kothak 'Unsubscribe' ing akun. Kita bakal nahan rincian sampeyan, nanging mung kanggo mesthekake sampeyan dipateni saka dhaptar liyane sing bisa kita gunakake ing tanggal mengko. Sampeyan ora maneh nampa komunikasi saka kita.
  • Yen sampeyan pengin ngleksanani hak sampeyan supaya ora bisa dilalekake, sampeyan kudu ngirim email info@gbl-europe.com lan njaluk akun sampeyan wis dibusak kabeh. Nanging, amarga ora bakal ana maneh rekaman babar pisan lan rincian sampeyan, bisa uga mengko bakal entuk rincian sampeyan minangka prospek (miturut 'kapentingan sing sah'), lan mulane sampeyan bisa uga nampa informasi saka sawetara wektu ing mangsa ngarep. .

Cookies

Cookie digunakake ing situs web (s) kanggo menehi pengalaman pangguna sing luwih apik. Kita nindakake iki kanthi nyelehake file teks cilik ing piranti sampeyan kanggo nglacak cara nggunakake situs web, kanggo ngrekam utawa log apa sampeyan wis ndeleng pesen sing ditampilake, supaya sampeyan mlebu ing situs web, yen ana, kanggo nglacak akses, lan nampilake iklan utawa konten.

Sawetara cookie dibutuhake kanggo nyenengake lan nggunakake fungsi kebak situs web (s).

Pamblokir Iklan

Kita nggunakake JavaScript kanggo ndeteksi pamblokiran iklan, lan kita duwe hak ngganti level akses menyang kaca tartamtu ing situs (adhedhasar) digunakake utawa apa sing ora digunakake.

Situs web liyane

Situs web kita ngemot tautan menyang situs web liyane. Kabijakan privasi iki mung kanggo situs web iki lan situs web liyane sing diduweni lan dilakokno dening GBL Europe BV. Yen, sajrone kunjungan menyang situs web GBL Europe BV, sampeyan ngeklik link menyang situs web pihak katelu, sampeyan kudu ngurus kanthi maca kabijakan privasi dhewe, bisa uga beda banget karo kita.

Owahan kabijakan privasi kita

Kita tetep kebijakan privasi kita ditinjau kanthi rutin lan kita bakal nggawe nganyari babagan kaca iki. Kebijakan privasi iki pungkasan dianyari ing 08 Agustus 2018.

Cara kontak kita

Hubungi kita yen sampeyan duwe pitakon babagan kabijakan privasi utawa informasi sing dakwenehi babagan sampeyan:

Dhukungan I: + 31 (0) 85 888 3500
Dhukungan II: + 32 (0) 266 908 66
Fax: + 32 (0) 266 92 844

Miturut email: info@gbl-europe.com

Miturut kirim:

GBV Eropah BV

Magnesiumweg 3c
8471 XM Wolvega
Walanda

Top
Facebook