RoHS
Logo REACH
Reputasi situs web gbl europe

Sarat lan kahanan GBL Europe BV

Pambuka

Iki minangka toko web Umum Sarat lan Ketentuan Kita. Sarat lan Ketentuan Umum iki mesthi ditrapake nalika sampeyan nggunakake situs web utawa nggawe pesenan liwat situs web, lan ngemot informasi penting kanggo sampeyan minangka panuku. Wacanen kanthi tliti. Kita uga menehi saran supaya sampeyan nyimpen utawa nyetak Katentuan Umum lan Ketentuan iki supaya sampeyan bisa takon karo mengko.

Definisi

GBL Europe BV: adhedhasar ing Walanda lan didaftar karo Kamar Dagang ing nomer file 71008470, dagang minangka GBL Eropah.

Situs web: toko situs web / web GBL Europe BV, bisa ditemokake ing https // cleanandsolve.com htttps: //gbl-europe.com lan kabeh subdomain.

Klien: wong asli utawa perusahaan sing tumindak ing profesi utawa bisnis sing mlebu kesepakatan karo GBL Europe BV lan / utawa didaftar ing situs web.

Kesepakatan: sembarang persetujuan utawa kesepakatan ing antarane GBL Eropah BV lan Klien sing Sarat lan Ketentuan Umum minangka bagean integral.

Sarat lan Ketentuan Umum: Iki Sarat lan Ketentuan Umum.

Kasedhiya saka Sarat lan Ketentuan Umum

Sarat lan Ketentuan Umum ditrapake kanggo kabeh tawaran, kesepakatan lan pangiriman GBL Eropah BV, kajaba kanthi jelas setuju kanthi jelas.

Yen Klien ing dhawuhe, konfirmasi utawa komunikasi liyane sing nyebutake Ketentuan Umum lan Ketentuan kalebu ketentuan sing beda, utawa ora kalebu Ketentuan Umum lan Ketentuan, syarat-syarat kasebut bakal mung dadi GBL Eropah BV yen lan ing nganti GBL Eropah BV wis nampa dheweke kanthi nulis.

Ing kasus nalika istilah lan syarat sing gegandhengan karo produk utawa layanan sing gegandhengan, saliyane istilah lan kahanan umum iki, Klien bisa tansah njaluk syarat sing ditrapake sing paling disenengi nalika kedadeyan lan syarat umum sing ora cocog.

Prices lan informasi

Kabeh rega sing dikirim ing situs web lan materi liyane sing asale saka GBL Eropah BV kalebu pajak lan liutsi sing ditindakake dening pemerintah, kajaba ora ana ing situs web.

Yen biaya pengiriman diwenehake, mula bakal dingerteni kanthi cetha sadurunge kontrak rampung. Biaya kasebut uga bakal ditampilake kanthi kapisah ing proses pesenan.

Isi situs web dumadi kanthi perawatan paling gedhe. GBL Europe BV ora bisa, nanging njamin kabeh informasi ing situs web iku bener lan lengkap. Kabeh rega lan informasi liyane sing dikirim ing situs web lan materi liyane sing asale saka GBL Eropah BV tundhuk karo pemrograman lan kasalahan kesalahan.

GBL Europe BV ora bisa dicekel tanggung jawab kanggo nyimpang saka warna sing cocog karo kualitas warna sing ditampilake ing layar.

Kesimpulan Kesepakatan

Kesepakatan kasebut bakal dianggep bakal rampung nalika saiki Klien nrima tawaran GBL Eropah BV tundhuk karo syarat sing diwenehake dening GBL Eropah BV.

Yen Klien wis nrima tawaran kanthi cara elektronik, GBL Europe BV bakal konfirmasi katrima babagan panampa kanthi cara elektronik tanpa tundha. Nganti panrima panampa kasebut wis dikonfirmasi, Klien duwe kamungkinan kanggo ngilangi Persetujuan kasebut.

Yen ditemokake, yen nampa utawa mlebu menyang Kesepakatan, Klien wis nyedhiyakake data sing salah, GBL Eropah BV bakal njaluk panjaluk sing tepat kanggo kewajiban Klien nganti data sing bener ditampa.

Registration

Kanggo nggunakake situs web sing paling optimal, Klien bisa ndhaptar nggunakake formulir registrasi / pilihan log akun ing situs web.

Sajrone proses registrasi, Klien bakal dijaluk milih jeneng pangguna lan sandhi sing bisa mlebu ing situs web. Klien dhewe sing tanggung jawab milih tembung sandhi sing cukup dipercaya.

Klien kudu tetep kapercayan login, jeneng pangguna lan sandhi kanthi rahasia. GBL Europe BV ora bisa tanggung jawab kanggo nggunakake kredensial login lan mesthi nduweni hak kanggo nganggep Klien sing mlebu ing situs web minangka pesta sing dianggep. Pelanggan tanggung jawab lan nanggung risiko kanthi lengkap babagan kabeh tumindak lan transaksi sing ditindakake liwat akun Klien.

Yen Klien ngerti utawa duwe sebab kanggo curiga yen rincian login wis kasedhiya kanggo pesta sing ora sah, dibutuhake ngganti tembung sandhi sanalika bisa lan / utawa ngabari GBL Eropah BV kanthi sewajarnya, supaya ngidini GBL Eropah BV njupuk langkah sing cocog.

Nglakoni Perjanjen

Sanalika GBL Eropah BV wis nampa dhawuh kasebut, bakal ngirim produk kasebut menyang Klien tanpa tundha lan kanthi prekara sing cocog karo paragraf 3 artikel iki.

GBL Europe BV sah kanggo melu pihak katelu kanggo netepi kewajiban kasebut ing Perjanjen.

Ing ngarep tanggal sadurunge perjanjian sing ditandatangani, informasi bakal dikirim ing situs web sing jelas nerangake cara lan istilah sing bakal dikirimake. Yen ora ana istilah pangiriman sing wis disepakati utawa nyatakake, produk bakal dikirim ing dina 30 paling anyar.

Yen GBL Europe BV ora bisa ngirim produk ing wektu sing wis disepakati, bakal menehi notifikasi menyang Klien kasebut. Yen ngono, Klien bisa mutusake setuju karo tanggal pangiriman anyar utawa kanggo mbubarake Persetujuan tanpa biaya.

GBL Europe BV menehi saran kanggo Pelanggan supaya mriksa produk sawise ngirim lan nglaporake cacat ing wektu sing cocog, luwih becik nulis utawa email. Kanggo rincian luwih lengkap, deleng artikel babagan njamin lan salaras.

Résiko sing ana hubungane karo produk bakal pindhah menyang Klien sanalika produk dikirim ing alamat kiriman sing sarujuk.

Yen produk sing diprentahake ora bisa diwenehake maneh, GBL Eropah BV berhasil ngirim produk sing bisa dibandhingake karo alam lan kualitas kanggo produk sing diprentah. Ing kasus kasebut, Klien bakal duwe hak kanggo mbubarake Kesepakatan tanpa ngasilake biaya lan ngasilake produk kanthi gratis.

Tengen mundur / bali

Klien duwe hak kanggo ngilangi Perjanjen jarak karo GBL Eropah BV sajrone tanggalan 14 dina sawise nampa produk, gratis lan tanpa nyatakake sebab. Diwiwiti dina sawise produk ditampa dening konsumen, utawa pihak katelu sing ditunjuk dening konsumen, sing dudu partai transportasi, utawa:

- yen pangiriman produk kalebu pangiriman utawa bagean sing beda: dina Klien, utawa pihak katelu sing ditunjuk dening Klien, nampa kiriman pungkasan utawa bagean pungkasan;
- karo kontrak kanggo pangiriman biasa produk sajrone wektu tartamtu: dina Klien, utawa pihak katelu sing ditunjuk dening Klien, nampa produk pungkasan;
- Yen Klien wis dhawuh sawetara produk: dina Klien, utawa pihak katelu sing ditunjuk dening Klien, nampa produk pungkasan.

Mung biaya langsung sing ditanggung kanggo kiriman bali yaiku kanggo akun Pelanggan. Iki tegese Klien kudu mbayar biaya mulihake produk. Sembarang biaya kirim sing dibayar dening Klien lan rega tuku sing dibayar kanggo prodhuk bakal dibalekake menyang Klien yen kabeh pesenan wis bali.

Sajrone wektu mundur total sing diarani paragraf 1 ing ndhuwur, Klien bakal nganggep produk lan kemasan kanthi perawatan sing paling akeh. Klien bisa uga ora mbukak bungkusan utawa nggunakake produk kajaba iki perlu supaya bisa nemtokake jinis produk, fitur lan operasine.

Pelanggan mung tanggung jawab kanggo penurunan nilai produk yaiku akibat saka nangani produk kasebut tinimbang sing diidini.

Klien bisa mbubarake Persetujuan selaras karo paragraf 1 artikel iki kanthi nglaporake mundur (digital utawa ing bentuk liyane) menyang GBL Eropah BV, sajrone wektu mundur total, kanthi cara model kanggo hak mundur utawa ing sawetara liyane sing ora dikepengini. cara. Yen GBL Europe BV ndadekake Klien nyatakake mundur liwat cara elektronik / digital, mula sawise nampa deklarasi kasebut, GBL Eropah BV ngirimake konfirmasi langsung saka panrimo.
Kanthi cepet, nanging ora dina dina 14 sawise dina laporan kaya sing wis dirujuk ing paragraf 1, Klien bakal ngasilake produk kasebut, utawa nyerahake menyang (wakil) GBL Eropah BV. Klien bisa ngirim produk kasebut langsung menyang GBL Eropah BV tanpa notifikasi mundur total ing wektu kasebut kaya sing wis kasebut ing paragraf 1 Klien kudu ing kasus iki, kalebu cathetan kiriman mundur, kayata bentuk model.

Produk bisa bali menyang alamat ing ngisor iki:

GBV Eropah BV
Pannekoekendijk 23a
7887 EV Erica
Walanda

Sembarang jumlah sing wis dibayar dening Klien (luwih dhisik) bakal dibalekake menyang Klien sanalika bisa, lan ing kasus apa wae ing dina 14 sawise bubar Prejanjine. Yen Klien milih cara pangiriman sing luwih larang tinimbang pangiriman standar sing paling murah, GBL Eropah BV ora kudu mbalekaken biaya tambahan kanggo metode sing luwih larang.

Kajaba kasus sing ditawakake GBL Eropah BV kanggo njupuk produk kasebut dhewe, dheweke bisa nolak mbayar maneh nganti dheweke wis nampa produk kasebut utawa nganti Klien mbuktekake yen dheweke wis ngasilake produk kasebut, gumantung saka sadurunge.

Informasi babagan panggunaan utawa ora ditrapake hak mbatalake lan prosedur sing dibutuhake bakal dikirim kanthi jelas ing situs web, sadurunge perjanjian wis rampung.

Pembayaran

Klien kudu mbayar jumlah amarga GBL Eropah BV sesuai karo prosedur pesenan lan cara pembayaran sing dituduhake ing situs web. GBL Europe BV gratis kanggo nawakake cara pembayaran sing dipilih lan bisa ngganti cara kasebut.

Waranti lan salaras

Artikel iki mung ditrapake yen Klien ora tumindak kapasitas profesional utawa komersial. Yen, senadyan panentu pungkasan, GBL Eropah BV menehi jaminan kapisah babagan produk kasebut, bisa ditrapake kanggo kabeh jinis Pelanggan.

GBL Europe BV njanjeni manawa produk marem ing Persetujuan, spesifikasi sing diwenehake ing nawarake kasebut, syarat-syarat sing migunani lan / utawa panggunaan lan syarat-syarat kukumipun lan / utawa peraturan pemerintah sing ditindakake wiwit tanggal ditandatangani. Yen disepakati sacara khusus, GBL Europe BV uga bakal njamin manawa produk kasebut cocog kanggo tujuan liyane tinimbang sing biasa.

Sembarang jaminan sing ditawakake GBL Europe BV, pabrikan utawa pengimport ora bakal mengaruhi hak-hak ukum lan tuntutan sing ditampa dening Klien lan bisa uga dijaluk miturut Perjanjen.

Yen produk sing dikirim ora bisa nyukupi Kesepakatan kasebut, Klien bisa ngandhani GBL Eropah BV kanthi tepat sajrone wektu sing cukup sawise nemokake kekurangan kasebut.

Yen GBL Europe BV nganggep keluhan bakal diadegake kanthi apik, produk sing bakal diatasi bakal didandani, diganti utawa dibalekake kanthi konsultasi karo Klien. Selaras karo Artikel babagan tanggungan, mbalekaken ora bisa ngluwihi rega sing dibayar kanggo Pelanggan.

Cara nangani prosedur

Yen Pelanggan duwe prekara sing ana gandhengane karo produk (sesuai karo artikel babagan jaminan lan salaras) lan / utawa babagan aspek layanan GBL Europe BV, bisa ngirim keluhan liwat telpon, kanthi email utawa kirim. Deleng rincian kontak ing ngisor Sarat lan Ketentuan Umum.

GBL Europe BV bakal nanggepi keluhan kasebut kanthi cepet, lan ing kasus apa wae ing dina 1 sawise nampa. Yen durung bisa GBL Eropa BV ngrumusake reaksi substansial ing keluhan kasebut, GBL Eropah BV bakal konfirmasi keluhan ing wektu 1 sawise dina nampa lan menehi pratondo babagan istilah sing dikarepake. bisa menehi reaksi substansial utawa definitif kanggo keluhan Pelanggan.

Tanggung Jawab

Artikel iki mung ditrapake yen Klien minangka wong alami utawa entitas legal sing tumindak kapasitas profesional utawa komersial.

Tanggung jawab total GBL Eropah BV babagan Klien amarga kegagalan sing bisa ditindakake kanggo persetujuan diwatesi kanggo ganti rugi sing ora ngluwihi rega sing dijanjekake kanggo Kasepakatan tartamtu (kalebu VAT).

Tanggung jawab ing GBL Eropah BV babagan Klien kanggo ora rusak utawa kerugian sing ora langsung, sing ing kasus iki kalebu - nanging sacara jelas ora diwatesi kanggo kerusakan-konterensial, bathi ilang, tabungan ilang, ilang data lan rusak amarga gangguan bisnis, yaiku ngilang.

Kajaba saka kasus sing disebutake ing loro paragraf ing Artikel iki, GBL Eropah BV ora tanggung jawab kanggo bab Client kanggo kerusakan, ora tanggung jawab yen ana tumindak adhedhasar kerusakan. Watesan sing ditrapake ing Artikel iki, bakal terus ngetrapake yen lan manawa ora ana kerusakan utawa kerugian yaiku akibat saka tumindak sing disengaja utawa ora nggatekake kasar ing bagean GBL Eropah BV.

GBL Europe BV mung bakal tanggung jawab marang Klien amarga kegagalan sing bisa digatekake nalika nindakake persetujuan yen Klien ngetokake kabar kanthi standar minangka GBL Eropah BV tanpa wektu tundha nyatakake wektu sing cukup kanggo mbatalake kegagalan kasebut, lan GBL Eropah BV uga tetep gagal nindakake kewajiban sawise wektu kasebut. Bewara standar kudu ngemot gambaran babagan kegagalan kanthi rinci supaya bisa nambah GBL Eropah BV kanggo menehi tanggapan sing cukup.

Sembarang acara sing menehi ganti rugi mesthi tundhuk karo syarat yen Klien nglaporake kerusakan utawa kerugian kanthi nulis menyang GBL Europe BV sanalika bisa, nanging ora luwih saka sawetara dina 30 sawise kerusakan utawa kerugian wis rampung.

Yen ana pasukan majeure GBL Eropah BV ora tanggung jawab kanggo mbayar ganti rugi kanggo kerusakan utawa kerugian sing Klien wis ngalami.

Penylametan judhul

Anggere Klien durung nggawe pembayaran lengkap babagan jumlah sing disepakati GBL Eropah BV bakal njaga kepemilikan kabeh barang sing dikirim.

Rincian pribadi

GBL Europe BV bakal ngolah rincian pribadi Pelanggan selaras karo statement privasi sing diterbitake ing situs web.

Ketentuan pungkasan

Kesepakatan kasebut diatur miturut undang-undang negara panyiapan toko web.

Yen ora dikandhani manawa miturut hukum prentah, apa-apa musuhan saka Kesepakatan bakal diajukake menyang pengadilan Walanda sing kompeten ing distrik kasebut nalika nduweni GBL Eropah BV.

Yen ana panentu sing dituduhake ing Sarat lan Ketentuan Umum iki, kudu dibatalake, iki ora bakal mengaruhi kesahihan Sarat lan Ketentuan Umum. Yen ngono, Pesta kasebut bakal nyisihake sawetara utawa luwih akeh panentu anyar sing bakal nggambarake rezeki asli sabisa-bisa miturut hukum.

Tembung 'ditulis' ing Sarat lan Ketentuan Umum iki uga ngrujuk komunikasi kanthi email lan fax, yen identitas pangirim lan integritas pesen email wis cukup.

rincian kontak

Yen sampeyan duwe pitakon, keluhan utawa komentar sawise maca Sarat lan Ketentuan Umum iki, hubungi kita kanthi email utawa surat.

GBV Eropah BV

Pannekoekendijk 23a
7887 EV Erica
Walanda

Customer service

E: info@cleanandsolve.com
Dhukungan I: + 31 (0) 85 888 3500
Dhukungan II: + 32 (0) 266 908 66
Fax: + 32 (0) 266 92 844

CUKAI: NL858544295B01
Kamar Perdagangan: 71008470

Registrasi REACH: GM486603-26

Top
Facebook